top of page

Formanden i TMCK har lidt til infotavlen!

Hej TMCK’ere,

På en dag hvor ”Knud” ligger på lur og venter 💨💨, (og næstformanden har fødselsdag 🇩🇰🇩🇰) har formand/farmand og bestyrelsen lige lidt til infotavlen. Ifølge Endomondo kan jeg se at vi har rundet de 65.000 kørte kilometer, plus minus lidt.😮😮 Det er sgu godt gået af jer, og sæsonen er ikke slut. 😍 Så det er bare at fortsætte derude, vejret bliver helt sikkert cykelvejr igen. 😎

Bestyrelsen holder møde igen på mandag, så hvis der er noget derude som trænger til vores opmærksomhed så må I rigtig gerne smide en mail til os, så behandler vi det på mødet. Til mødet kigger vi blandt andet fremad, og kigger på 2019. Hvad skal 2019 indeholde? Og hvor i landet skal TMCK vise tøjet frem. En ting er vist og sikkert, vi kommer til at være synlige. En anden ting som der er sikkert, er at vi holder sæsonafslutning den 3. lørdag i januar, hvor vi glæder os til at hygge med alle medlemmerne. 🍹🍻🍷 Det bliver som det plejer super sjovt og hyggeligt og så har vi en masser præmier og priser som vi skal have uddelt. Der kommer mere info senere, bestyrelsen er allerede i gang med at arrangerer, så sæt bare et kryds i kalenderen. 👍

Til info kan vi fortælle, at vi i samarbejde med DGI arbejder på en MTB arrangement, som gerne skulle falde på plads i løbet af næste uge. Mere info følger! Derudover afholder DGI en masse fede arrangementer som man kan finde inde på deres hjemmeside, og dem som er relevante for os, lægger Jacob op her! 👏👏👏

Vi er endvidere kommet ind i arbejdsgruppen omkring Svendborg sporet (Stævneskoven, Hallindskoven), så vi er med til at give lidt igen, når vi også er brugere af sporerne. Den 10-11 november er der arbejdsweekend på sporerne, så der håber jeg at en håndfuld TMCK’ere møder op. Mere info om dette kommer snarest. 💪💪💪

Til sidst vil jeg bare ønske jer alle en god og skøn weekend, håber at se jer til træning snart igen. Sæsonen er jo lang fra slut, så I behøver ikke at vinterklargøre cyklen endnu. 🤣🤣

Vi ses derude

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page