TMCK til Alpetramp i Brobyværk

Så fik vi kørt årets sidste løb på de smalle dæk.. Alpetramp i brobyværk.. Tusind tak for en helt igennem fantastisk dejlig dag kæmpe fornøjelse at køre med jer Morgan Horstmann Nikolaisen Henriette Damsted og Claus Ahlefeldt Laurvig. Vi 4 snuppede den korte på de 55 km men med masser højdemeter så meget passende på sådan en skøn søndag..
Morten Stjernholt Nielsen og Jens Lawaetz tog de lidt længere ture I så seje I 2..
Der var nogen der fik rykket grænser idag så stærkt.....😁🚴‍♂️⛰️📸 Claus og undertegnede hoppede på cyklerne og tog turen hjem over Ringe hvor der var obligatorisk bagerstop.. Molle tog selvfølgelig turen frem og tilbage også håber du fik tid til bagerstop også..
Vi gør det sku igen næste år gør vi..

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.