top of page

TMCK og DGI afholdte far/barn mtb med stor succes

Så kom dagen hvor TMCK i samarbejde med Jacob Pallesen fra DGI afholdte far/barn dag på mtb. Og hvilken en succes! Vi startede kl. 10.00 ved det blå spor. Fremmødet var ca. 16 voksne og ligeså mange børn😉. Der var folk fra hele Fyn + en familie var kørt helt fra Hedensted i det Jyske. Michael Pfeiffer bød velkommen på klubbens vegne og så afsted på cyklerne. Der var alt fra den mindste på løbecykel til drenge på 13/14 år. Vi inddelte i grupper, hvor farten blev tilpasset alle. Victor og Sep tog de mest erfarne med en tur på det røde spor. Der blev grint, smilt hvor alle virkelig hyggede sig😊👍. TMCK var vært med en sodavand, juice, øl og chokolade kiks. Jacob fortalte at vi var “startskudet” til lignende arrangementer - far/mor/barn mtb. Første weekend i december afholder Faaborg mtb klub et lignende arrangement ved Svandinge bakker, som jeg håber vi bakker op om 😊🚴. God søndag til alle

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page