Breaking News - TMCK deltager i "Tour de France 2021"

February 21, 2019

Det er med en vis ærefrygt at vi kan melde at TMCK deltager i Tour de France 2021. Som alle andre danske "pro-hold" har vi i går modtaget en henvendelse fra tour ledelsens direktør Christian Prudhomme.

 

Henvendelsen lød som følgende (oversat fra fransk til dansk)

Kære TMCK,

 Ledelsen i Tour de France har igennem længere tid holdt øje med jeres holds udvikling, og i særdeleshed jeres deltagelse i Fyn rundt 2018 samt den stigende trænings intensitet uge for uge hos jer. 

Det giver os anledning til at konkludere at I er ved nå en hvis form og størrelse som berettiger til deltagelse i Tour de France. Og nu hvor det er blevet besluttet at Danmark bliver en del af touren i 2021 ser vi gerne at der stilles med de bedste pro-hold fra Danmark.

 

De bedste hilsner fra

 

Christian Prudhomme

Direktør Tour de France

 

Vi har selvfølgelig takket ja til denne invitation, og henstiller til at alle ryttere i TMCK får smurt kæden og tørret støvet af cyklen, så vi kan komme igang med udtagelsen til denne fantastiske oplevelse. Vel mødt - der trænes som altid torsdag aften, og tirsdag. Samt de vanlige ture i weekenderne. Find mere info i vores facebook gruppe - vi ses derude :)

 

(Ovenstående indlæg kan indeholde enkelte usandheder, men for f.... det tager vi ikke så tungt!! Touren kommer til Danmark, det blir så fedt!)

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.