top of page

Breaking News - TMCK deltager i "Tour de France 2021"

Det er med en vis ærefrygt at vi kan melde at TMCK deltager i Tour de France 2021. Som alle andre danske "pro-hold" har vi i går modtaget en henvendelse fra tour ledelsens direktør Christian Prudhomme.

Henvendelsen lød som følgende (oversat fra fransk til dansk)

Kære TMCK,

Ledelsen i Tour de France har igennem længere tid holdt øje med jeres holds udvikling, og i særdeleshed jeres deltagelse i Fyn rundt 2018 samt den stigende trænings intensitet uge for uge hos jer.

Det giver os anledning til at konkludere at I er ved nå en hvis form og størrelse som berettiger til deltagelse i Tour de France. Og nu hvor det er blevet besluttet at Danmark bliver en del af touren i 2021 ser vi gerne at der stilles med de bedste pro-hold fra Danmark.

De bedste hilsner fra

Christian Prudhomme

Direktør Tour de France

Vi har selvfølgelig takket ja til denne invitation, og henstiller til at alle ryttere i TMCK får smurt kæden og tørret støvet af cyklen, så vi kan komme igang med udtagelsen til denne fantastiske oplevelse. Vel mødt - der trænes som altid torsdag aften, og tirsdag. Samt de vanlige ture i weekenderne. Find mere info i vores facebook gruppe - vi ses derude :)

(Ovenstående indlæg kan indeholde enkelte usandheder, men for f.... det tager vi ikke så tungt!! Touren kommer til Danmark, det blir så fedt!)

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page