Jesper Overgaard en handbiker i TMCK

 

 

 

 

 

I Tved Motionscykelklub er vi stolte af vores slogan "En klub med plads til alle " så da Jesper overgaard kontaktede bestyrelsen for at høre om "en som ham " kunne køre med i klubben, bød vi ham med det samme velkommen.
Jesper  er 52 år, og i hans bedste alder, han har været kørestolsbruger i 31 år efter en badeulykke i 89 hvor han brækkede nakken.
Jespers  livsfilosofi er ”du lever kun en gang så du må få det bedste ud af det” Det betyder også at Jesper er det mest livsbekræftende at køre med.
 
Jesper  er en aktiv kørestolsbruger som  går i motionscenter, spiller kørestolsrugby og kører handbike.
Når den ikk lige står på motion så er han også ansat som underviser i Parasport DK.
Det er ikke kun cykling på sin handbike der er hans passion, Jesper  elsker også en kold øl og livemusik eller en god ”skive” på anlægget på matriklen.
 

Jesper har været bestyrelsesmedlem og senere formand i Kørestols rugby Danmark. Bestyrelsesmedlem og senere formand i Valhal Warriors (kørestolsrugbyklub i Odense)
Bestyrelsesmedlem og  formand i Dansk Håndcykelklub og Idemanden bag ved Langeland Handbike Open som sidste år var vært for DM i Paracykling.
Foruden sport har han også været aktiv indenfor handicappolitik i Langeland Kommune.
Jesper har også deltaget i HC Andersen Marathon 1 gang i 2006. Berlin Marathon 6 gange i 2011-2017.   EHC Handbike på formel1 banen I Abu Dhabi i 2015.  DM 4 gange hvor jeg er blevet nr 1, 2 gange og nr 2, 2 gange. så Jesper overgaard er en meget aktiv herre og han har altid lommerne fyldt med god historier.....

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.