top of page

Jesper Overgaard en handbiker i TMCK


I Tved Motionscykelklub er vi stolte af vores slogan "En klub med plads til alle " så da Jesper overgaard kontaktede bestyrelsen for at høre om "en som ham " kunne køre med i klubben, bød vi ham med det samme velkommen. Jesper er 52 år, og i hans bedste alder, han har været kørestolsbruger i 31 år efter en badeulykke i 89 hvor han brækkede nakken. Jespers livsfilosofi er ”du lever kun en gang så du må få det bedste ud af det” Det betyder også at Jesper er det mest livsbekræftende at køre med. Jesper er en aktiv kørestolsbruger som går i motionscenter, spiller kørestolsrugby og kører handbike. Når den ikk lige står på motion så er han også ansat som underviser i Parasport DK. Det er ikke kun cykling på sin handbike der er hans passion, Jesper elsker også en kold øl og livemusik eller en god ”skive” på anlægget på matriklen.

Jesper har været bestyrelsesmedlem og senere formand i Kørestols rugby Danmark. Bestyrelsesmedlem og senere formand i Valhal Warriors (kørestolsrugbyklub i Odense) Bestyrelsesmedlem og formand i Dansk Håndcykelklub og Idemanden bag ved Langeland Handbike Open som sidste år var vært for DM i Paracykling. Foruden sport har han også været aktiv indenfor handicappolitik i Langeland Kommune. Jesper har også deltaget i HC Andersen Marathon 1 gang i 2006. Berlin Marathon 6 gange i 2011-2017. EHC Handbike på formel1 banen I Abu Dhabi i 2015. DM 4 gange hvor jeg er blevet nr 1, 2 gange og nr 2, 2 gange. så Jesper overgaard er en meget aktiv herre og han har altid lommerne fyldt med god historier.....

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page