top of page

Vinterhi ? Ikke i TMCK


Onsdag d. 21 oktober lancerede Tmck et nyt projekt "Tmck indoor bike" med bestyrelsemedlem og spinning instruktør Henriette Damsted i spidsen.

Formålet er at få flyttet træning indenfor i Skårup fitness center, når det nu bliver for koldt, vådt og glat udenfor til de smalle dæk.

for at Tmck indoor bike kunne blive en realitet skulle vi min. være 12 personer, og med lidt hjælp fra Skårup fitness gik det hele til held, og projektet var en realitet.

Skæbnen ville efterfølgende at coronaen tog alvorlig fart i danmark, og som alle andre idrætsklubber blev vi ramt af et forsamingsforbud på over 10 personer samlet.

sygdom, afbud osv. gjorde at vi frem til den helt store nedlukning, kunne stille med et fuldt spinning hold på 10 personer.

indoor bike har været så stor en sucess at vi har valgt at lade den køre til og med marts (hvis coronaen vil slippe sit tag), hvor vi forhåbentlig kan komme ud på asfalt igen.

Opbakningen er allerede stor og holdet for 2021 er sat.

jeg er sikker på Tmck indoor bike vil blive en fast ting fremadrettet når vejene bliver for våde og glatte, og vejret for koldt.Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page